Våra fem populäraste artiklar så att du kan fortsätta njuta av språk hemifrån

Lär dig språk March 20, 2020

Vi känner som du– dessa åtgärder att inte få gå ut får en ofta att börja klättra på väggarna. Men vi har bestämt oss för att göra det bästa av situationen genom att göra en lista med språk- och reserelaterade aktiviteter som man kan göra hemma. Så, gör dig en kopp varm choklad (eller ett glas gott rödvin, det är upp till dig) och sitt ner för litet rolig och inspirerande läsning!

1. Filmer som inspirerar dig till att resa

Längtar du till din nästa resa? Ja, det gör vi också. Det bästa är att det nu är en perfekt tid att fundera över ditt nästa resmål! Här följer ett härligt urval filmer att tita på och inspireras av.

2. De lättaste asiatiska språken att lära sig: Rankning

Är alla asiatiska språk verkligen så svåra att lära sig? Vår undersökning visar att några av de mest användbara faktiskt inte är det! Här följer några idéer om vilket du bör satsa på nästa gång.

lantern lampshades

3. Hur du lär dig ett språk med ditt barn

Att hålla barn sysselsatta och roade när de måste vara hemma inomhus kan vara utmanande, men det är upp till oss att vända det till en livlig och lärande erfarenhet! Det finns många roliga språkaktiviteter du kan göra med dina barn – behöver du idéer?

4. Italienska handgester du behöver kunna

Italienarna bevisar nu mer än någonsin hur stark och unik deras kultur är. Varför inte hylla deras originalitet genom att lära dig hur du kommunicerar med dina händer precis som de gör? Det är också ett jättebra sätt att förbereda dig inför din nästa resa till Italien!

5. Fem anledningar att lära dig ett språk genom musik

Även om du inte lyssnar koncentrerat, är vi säkra på att du spelar musik hemma eller via dina hörlurar hela tiden, så varför inte använda detta för att förbättra dina språkliga färdigheter? Här följer några goda skäl som kommer att övertyga dig att göra det.

Som du ser finns det gott om sätt att fördjupa dig i språk och resa runt i världen hemifrån! Vi förstår att vägen mellan sängen och kylskåpet för ögonblicket kan kännas som en resa, men kom ohåg att det finns så mycket mer du kan göra!

Res runt i världen med ESL

By Julia Hoyas

What do you think?