De hetaste resetrenderna 2018

Resor January 23, 2018

Nytt år, nya resetrender! På samma sätt som modeindustrin har resor också sina trender. Vi har samlat de sex hetaste resetrenderna 2018 så att du slipper undersöka och kan starta din planering på en gång! Oavsett om du tänker snö, badstrand, storstad eller någonting exotiskt, kommer du att hitta någonting för dig på denna lista!

 

Sydkorea

 

Det är ingen hemlighet att vinterolympiaden 2018 hålls i Pyeongchang, Sydkorea, under tiden 9/2 – 25/2. Detta är den PERFEKTA ursäkten för en resa till Asien! Flyg till Seoul, som har ett höghastighetståg med förbindelse till Pyeongchang på knappt 60 minuter. Spendera litet tid med att ströva på Seouls neonbelysta gator och leta upp kimchi, koreansk BBQ, K-Beautyboutiquer och kanske till och med en K-popkonsert! Du kan också ta dig till Busan på sydvästkusten med sin storstadspuls, massor av charmiga tempel i dess utkanter och även stränder!

Hitta språkkurser i Sydkorea

 

Malta

 

Malta lyser upp vår radar tydligt i år eftersom huvudstaden Valletta har deklarerats Europas kulturhuvudstad 2018. Denna lilla önation har synts på nyheterna under de senaste åren på grund av den berömda serien Game of Thrones, som filmade många scener på Malta. Valletta har en härlig blandning av gammalt och nytt och dess havsutsikt är avundsvärd. Du kan tillbringa soliga dagar med att vandra genom Upper Barakka Gardens och kvällar på terrasser med levande ljus utmed stadens romantiska kullerstensgator. En extra bonus är att landets lilla storlek gör det lätt att besöka städer runt omkring på hela ön, så du kan göra din resa så avkopplande eller så upplevelserik du vill!

Lär dig engelska på Malta

 

Ryssland

 

Olympiaden är inte det enda stora sportevenemanget under 2018, eftersom fotbollsälskare gör sig beredda att heja på sina hemländers lag under 2018 års VM! Tävlingarna äger rum från den 14:e juni till den 15:e juli med matcher i 11 städer, inklusive Sankt Petersburg och naturligtvis Moskva, där finalen kommer att spelas. Även om du inte älskar fotboll, är sommaren den perfekta tiden att besöka Ryssland på grund av det fina sommarvädret och den festliga atmosfären som VM för med sig.

Hitta kurser i ryska

 

Kanada

 

Förra året gick turismen i Kanada upp kraftigt och det är en resetrend vi är säkra på kommer att fortsätta under 2018! Från den vänliga lokalbefolkningen till de underbara städerna och hänförande landskapen, bjuder Kanada på en otrolig semester. Vare sig du dras till det tvåspråkiga Montreal, vars gamla stadskärna är verkligt förtrollande, pulserande, moderna Toronto, eller till den coola kuststaden Vancouver, finns det en mängd alternativ när du planerar en resa till Kanada. Skid- och snowboardåkare kommer att bli förälskade i Kanadas vinterlandskap under de kalla månaderna, medan det finns musik, mat och ett överflöd av festivaler under sommartid. Detta är ett land där du verkligen inte kommer att bli besviken!

Kurser i engelska och i franska i Kanada

 

Argentina

 

Tangons hemland är platsen att vara på i Sydamerika i år. Med 2018 års Ungdomsolympiad som går av stapeln i Buenos Aires från 6/10 till 18/10, är Argentina en fantastisk destination för resenärer som vill lära sig spanska och se de storartade unga atleterna tävla! Boka en längre resa och försäkra dig om att inte missa några av världens mes hänförande underverk, från Iguazufallen till Patagonien och nationalparken Los Glaciares.

Lär dig spanska i Buenos Aires

 

Storbritannien

 

Vissa trender blir aldrig omoderna. Klassiska London är en evigt populär semesterdestination. Vare sig det är din första eller tjugoförsta gång i London är det staden som alltid har något att ge. Det finns alltid någon ny utställning eller show att titta på, en ny innerestaurang att pröva eller ett nytt band som passerar på sin tur. Om, å andra sidan, du hellre vill ha en semester vid havet, gör Brighton dig aldrig besviken. Det är omöjligt att inte älska vintagekänslan från Brighton Palace Pier eller från den breda, småsteniga Brighton Beach. Letar du efter en mindre stad än London, upplever Liverpool just nu en hipsterrenässans och erbjuder kaféer, ställen med levande musik och fantastiska konstmuseer. Det är inte att undra på att Storbritannien är en av resetrenderna 2018 som är här för att stanna!

Engelska språkresor i Storbritannien

By Leah Ganse

What do you think?