Hitta ett jobb efter din språkkurs i Brighton

Att arbeta utomlands är en av de bästa livserfarenheter som finns – du övar dina språkkunskaper, förbättrar ditt CV, lär känna en ny kultur och, viktigast av allt, du får större självförtroende! För att göra detta möjligt, erbjuder några av våra skolor en speciell platsförmedlingsservice till sina studenter, som vår partnerskola British Study Centres i Brighton.

Petra drog fördel av detta program och berättade för oss om sin erfarenhet:

Mitt namn är Petra och jag kommer från Schweiz. Jag studerade engelska på British Study Centres i Brighton under sex veckor. Under andra veckan gick jag med i skolans Job Club för att få litet information om att arbeta i Brighton. Ärligt talat var skolans personal mycket hjälpsam – de tittade igenom mitt CV och gav mig nyttiga tips om hur jag skulle hitta ett jobb. De gav mig också personlig hjälp och stöd och fick mig att känna att jag hade någon att tala med, så jag kände mig verkligt trygg.

 _DSC00745

Jag skickade mitt CV till ett flertal hotell och slutligen hittade jag ett härligt sommarjobb på ett typiskt brittiskt pensionat. Jag arbetar i receptionen och på kontoret på hotellet, där jag ansvarar för kundservice och bokningar. Jag gillar verkligen jobbet och det är ett perfekt tillfälle att förbättra mina färdigheter i engelska.

 För att avsluta rekommenderar jag verkligen att först ta en kurs i engelska för att vänja sig vid det engelska språket och att sedan börja arbeta för att praktisera språket. Det är en fantastisk erfarenhet och jag uppskattar min tid här väldigt mycket. Brighton är inte bara underbart för att lära sig engelska, det är också den perfekta platsen för att möta vänner och njuta av stranden.

Soliga hälsningar,

Petra

_465650431 

Har du redan arbetat utomlands? Vilket skulle vara ditt drömresmål för en språkkurs med arbete utomlands? Berätta för oss om dina erfarenheter eller dina mål i kommentarerna nedan!

By Carlos Heras

What do you think?