En vändpunkt i mitt liv

Idag, på grund av den komplexa arbetsmarknaden, har många unga människor svårt att hitta sitt första jobb. Vi har alla välutbildade och motiverade vänner som aldrig verkar få sin ”stora chans”.

Tiderna kan vara svåra, men det finns alltid hopp! Världen blir mindre och vi har numera mer information än någonsin om möjligheter i andra länder. En hel del människor tar steget och beslutar sig för att studera en tid utomlands för att utmärka sig. Andrea, till exempel, gjorde an tremånaderskurs i Bray, Irland. Uppenbarligen gick det mycket bra. Det här är vad hon berättade för oss:

10968347_10152688550176693_5782313822352013002_n

Att komma till Bray blev en vändpunkt i mitt liv. Jag åkte dit, liksom många andra unga människor, eftersom jag inte kunde hitta något arbete i Spanien. Min engelska var på baskunskapsnivå och på tre månader hade jag kommit upp på B1-nivå, vilket hjälpte mig att hitta ett jobb som sjuksköterska- något som jag inte lyckats med i Spanien. Efter ett år i Irland fick jag ett jobb på en NGO, ett av mitt livs mål. Enligt min erfarenhet öppnade mina språkkunskaper – både engelskan som jag lärde mig i Bray och franskan som jag redan talade – många dörrar för mig och hjälpte mig att uppnå mina mål.

Bray är en vacker stad som är full av charm. Som kuststad är det en mycket livlig stad – speciellt på sommaren – och närheten till Dublin gör det lätt att kunna njuta av huvudstaden och att kunna flyga bekvämt till övriga Europa.

Dessutom kunde den akademiska kvaliteten inte vara bättre! Lektionerna är dynamiska, du lär dig massor och har aldrig tråkigt. På residenset ”Marine Terrace” blev de andra gästerna som en familj och verkligt goda vänner.

 10985067_978702048820864_3837041602199124586_o

Jag kan bara helt rekommendera Bray för en språkresa!

 

En perfekt upplevelse! Att leva utomlands under en period är enormt berikande, inte bara språkligt, utan också på det personliga planet. Besök vår hemsida för mer information om våra kurser i engelska i Irland. Om du redan har studerat i ett annat land, berätta för oss hur det var i kommentarerna nedan.

By Carlos Heras

What do you think?