10 kaféer i Toronto att pröva nu

Resor April 9, 2018

Det finns en unik energi i Toronto som kan ha något at göra med det eviga kaffedrickandet i staden! Med en aromatisk oas i varje kvarter, har koffeinister mycket att välja bland. Även om inte kaffe är din grej, är att hänga på något kafé med en bakelse och en kopp te ett måste för att uppleva stadens vibbar. Så, vare sig du studerar engelska i Kanada eller du bara är där på semester, se till att inte missa Torontos frestande kaféer.

 

På gångavstånd från ILSC Toronto:

 

1. Jimmy’s Coffee

Detta är ett kafé som vet hur man marknadsför sig: deras gula kaffemuggslock låter dig på en sekund veta var den take awaykaffemuggen kommer ifrån! Smutta på din ”Americano” i sällskap med andra studenter och sätt dig vid fönster och titta vimlet på McCaul Street.
 

 

2. HotBlack Coffee

Precis mitt i centrum av Toronto, på den berömda Queen Street, hittar du på en gång HotBlack med sin knallröda butiksfasad. Här finns till och med en privat innergård så att du under en varm dag kan njuta av litet frisk luft och en kaffeisglass i hjärtat av staden.
 


 

3. Dineen Coffee Company

När det handlar om Torontos kaféer, då är detta tjusiga kafé ett rent ögongodis. Ett konstfärdigt lagt mosaikgolv och härlig belysning, gör Dineen Coffee Co. till den perfekta platsen för en Instagramberättelse och en latte.
 


 

På gångavstånd från EC Toronto:

 

4. De Mello Palheta Coffee Roasters

Detta korkade kafé lockar in dig med sina graffitiinspirerade väggar och paraplyer som hänger från taket. Utöver en simpel ”cortado” eller iskaffe, prova dess sortiment av läckra chokladpraliner i alla regnbågens färger.
 

 

_ HAPPY SUNDAY ? WE’RE READY TO FEED ? AND CAFFEINATE YOU ☕

A post shared by De Mello Palheta (@demellopalheta) on


 

5. Himalayan Coffee House

Detta mysiga lilla ställe, som höjer lattekonsten till en ny nivå, kanske överraskar dig med en dinosaurie, snögubbe eller Minion som ler mot dig från din cappuccinos skum. Utöver sina fantastiska konstfärdiga lattar, har de också ett helt sortiment av kalla kaffedrinkar, perfekt under sommaren.
 


 

Fler bra alternativ:

 

6. Everyday Gourmet

Om du besöker Toronto, kommer du definitivt att kolla in St Lawrence Market åtminstone en gång. Te en kaffe på Everyday Gourmet inne på marknaden och ströva bland stånden och njut. Deras kaffebönor är lokalproducerade och rostade på plats, så du kan inte få ett mer autentiskt kanadensiskt kaffe än detta!


 

7. Arena Coffee Bar

Mitt i Torontos ”supercoola” Distillery District, hittar du detta luftiga tegelparadis för kaffe- och sportälskare. Med sporttematisk dekor, är Arena Coffee Bar ett fantastiskt ställe att få sig en koffeinkick på och att lära sig en del om Toronto Maple Leafs, stadens högt älskade ishockeylag.
 


 

8. Fahrenheit Coffee

Detta är utan tvekan ett av Torontos mest berömda kaféer. Med tre verkligt goda sorters espressobönor, kan du välja den sort som bäst passar din smak eller låta baristan rekommendera dig en. Om du inte vet vad du vill ha, prova en ”cortado”, husets favorit.
 
 


 
 

9. Quantum Coffee

Coolt namn, cool vibb – Quantum Coffee kan till och med flambera din dryck med en blåslampa. En brylécappuccino – vad kan smaka bättre än det?
 

 

Got you covered ☕ (pic: @tesshi)

A post shared by Quantum Coffee (@quantumcoffeeco) on


 

10. Strange Love Coffee

Smutta på en vanlig kaffe med mjölk eller ”lover’s latte” (med inslag av karamell, honung och kanel, naturligtvis) på detta söta lilla kafé i det häftiga Entertainment District. Om du känner dig litet sugen, kanske en halloncroissant skulle sitta fint.
 

 

101 SPADINA – come say helloooo.

A post shared by strangelovecoffee (@strangelovecoffee) on

 

Ta mig till Toronto

By Leah Ganse

What do you think?