Varför du ska välja Midtown East som ditt studentboende i NYC

Resor October 4, 2022

Att lära dig engelska kommer att öppna dörrar för dig ur de flesta aspekter av ditt liv: du kommer att kunna ansöka till nya jobb, studera på nya platser och få nya vänner. Så att välja att göra din engelska perfekt i ett land där det talas är en självklarhet för många som vill utnyttja denna möjlighet.

USA är ett av de mest populära resmålen för att studera engelska under en lång period, eftersom det finns en enorm variation av städer, stater och kulturer att fördjupa sig i under vistelsen. Och ingen stad sammanfattar bättre denna spännande multikulturella atmosfär än NYC.

New York City: Staden med glittrande ljus, höga skyskrapor och vibrerande kulturliv. Staden är en labyrint att upptäcka medan du lär dig engelska, men du behöver rätt utgångspunkt för att utforska den.

Eftersom du kommer att spendera så mycket tid i ditt nya hem, är det viktigt att du gör rätt val. Ditt studentboende i New York bör matcha staden själv: elegant, modernt, snyggt och fullt av social energi. Med det i åtanke har vi det perfekta förslaget för dig: Midtown East

Midtown East ger dig den perfekta blandningen mellan självständighet och sociala möjligheter: du erbjuds ett fullt möblerat enkelrum (eller tvåbäddsrum för studenter som reser tillsammans) samt gott om gemensamma utrymmen. Så under hela din vistelse är det upp till dig om du vill ha egentid, koppla av på din bekväma säng, eller spendera tid med att umgås i studentloungen, studierummet och gymmet.

Vill du utforska hela NYC? På Midtown East har du hela staden för dina fötter! Residenset ligger i händelsernas centrum, bara en femminuterspromenad från attraktioner som Rockefeller Center, Central Park och 5th Avenue, så att du kan få en rundtur i New York bara genom att stiga utanför dörren!

Sammantaget är denna bostad den perfekta chansen för dig att utforska allt som NYC har att erbjuda från en bekväm bas i centrum av staden. Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan starta ditt äventyr här.

Kontakta oss

By Christopher Robinson

What do you think?