Tre skäl varför detta studentresidens kanske är det bästa alternativet under din vistelse i London

Resor August 26, 2022

London är lika varierad som den är vacker, men när en stad har så många otroliga stadsdelar och studentbostäder att välja mellan, kan det vara jobbigt att hitta den rätta för dig.

Idag kommer vi bara att fokusera på ett alternativ: Scape Shoreditch, och varför det bör bli ditt andra hem …

1. Förstklassiga faciliteter

Roliga omgivningar och nya vänner är alla viktiga för en fantastisk vistelse, men de betyder ingenting om du inte lever i komfort; Lyckligtvis sätter Scape Shoreditch sina gästers bekvämlighet främst!

Du kommer att kunna leva ett liv i oberoende, privat lyx i en studiolägenhet, utrustad med bekväm säng, kraftfull Wi-Fi, eget badrum och kök för självhushåll. Resten av byggnaden har utformats för att passa dina behov efter skolan, vare sig det är att koppla av i det privata gymmet, öppet dygnet runt, titta på en film i HD Cinema Room, plugga för din tentamen i ett studierum eller njuta av den underbara utsikten från takterrassen!

2. Allt finns i studentparadiset Shoreditch

Shoreditch är allt som ett studentkvarter bör sträva efter: det är säkert och fyllt med ungdomar, trendiga restauranger och konstant, pulserande nattliv.

Nöjena som erbjuds i Shoreditch sträcker sig från de klassiska pubarna, klubbarna och sporten som du förväntar dig från London, men har också några unika aktiviteter som du troligen aldrig skulle ha föreställt dig (men förmodligen gärna skulle vilja haft). Vill du dansa på en klubb fylld till randen med plastbollar? Då är Shoreditch är platsen att vara! Vill du spela shuffleboard medan du smuttar på cocktails och äter pizza i solen? Det kan du göra i Shoreditch! Vill du titta på motorcyklar, äta lunch och fixa håret på samma plats? Konstig specifik begäran kanske, men Shoreditch erbjuder det med!

Sammantaget är Shoreditch perfekt för dig att få en inblick i en mer jordnära, ungdomlig sida av London, och tack vare detta residens perfekta läge kommer du att ha allt precis utanför porten!

Med alla dessa olika alternativ vill du förmodligen att ett par nya vänner att utforska dem med – det är inte ett problem när …

3. Du får chansen att skaffa en massa nya vänner

Du kanske har valt att resa ensam till ditt nya äventyr, men det betyder inte att du måste förbli ensam!

Scape Shoreditch välkomnar studenter både från utlandet och från hela Storbritannien. Medan detta är bra för ditt sociala liv, kommer det också att hjälpa din engelska på ett sätt som inget klassrum kan ersätta. Detta är din chans att använda allt du lärde dig av läraren i en verklig miljö, eftersom du inte har något annat val än att interagera på engelska.

Om du känner dig blyg och allt detta med att nå ut och få vänner på egen hand får dig att känna litet panik, så oroa dig inte! Residenset erbjuder också massor av (valfria!) sociala evenemang som gör hela processen att träffa dina medstudenter både enklare och lite mindre skrämmande!

Gör det rätta valet för ditt boende

Det kan vara frestande att fokusera enbart på att välja rätt skola när du bokar ditt program, men att skapa fantastiska minnen gör du från mycket mer än bara din skola. En boende som Scape Shoreditch kan göra skillnaden mellan en bra språkresa och en helt fantastisk!

Känner du att Scape Shoreditch skulle vara rätt för dig? Kontakta oss och säkra din plats medan tid är!

Kontakta oss

By Christopher Robinson

What do you think?