10 saker att göra i Los Angeles för under $ 20

Om du planerar en språkresa till Änglarnas stad, förbered dig noga:

Los Angeles handlar inte bara om filmstjärnorna i Hollywood och rullskridskoåkarna i Venice Beach. Denna enorma stad har så mycket att erbjuda … även om din budget är begränsad! Här nedan hittar du 10 verkligt coola saker att göra i LA för under $ 20:

 

1. CRAFTED i Los Angeles hamn

Om du är trött på de stora märkena och letar efter något lite speciellt, är denna gratis hantverksmarknad platsen att gå till. Du hittar hundratals hantverksartister, designers och småskaliga jordbruksprodukter, ofta omgivna av levande musik och specialevenemang.

 

2. Biokväll special

Att se en film på den historiska El Capitan Theatre i Hollywood, är definitivt en upplevelse. Denna biograf erbjuder den mest avancerade filmteknologin och dekorationen inomhus är en autentisk rekonstruktion av originalet. Du kan också skämma bort dig med en mjukglass på Disney Soda Fountain innan showen … Biljetten för vuxna kostar $ 16.

shutterstock_328755248

 

3. Eftermiddag i Castle Park

Castle Park är ett nöjescenter där du kan tillbringa en rolig eftermiddag med vänner. Pröva basebollburarna (25 kast för $ 3:75), spelen och tre minigolfbanor ($ 6:50 för en 18-hålsrunda)!

 

4. Moonlight Rollerway

Ta på dig dina rullskridskor och dina neonkläder och gör dig färdig för en resa till 80-talet i den gammaldags rinken! Inträdet kostar bara $ 9:00 och hyra för rullskridskor $ 5:50 … var inte blyg, visa dina färdigheter!

shutterstock_226249402

 

5. Greystone Mansion and Gardens

Greystone Mansion, också kallad Doheny Mansion, är en egendom i tudorstil, belägen i Beverly Hills. Många filmer har gjorts här i de vackra engelska trädgårdarna, som vanligtvis är öppna gratis för allmänheten.

 

6. Cykeltur längs Los Angelesfloden

Hyr en cykel till förmånligt pris och utforska den 7,4 miles långa vägen från Atwater, upp genom Glendale Narrows. Cykelvägen längs Los Angelesfloden erbjuder en förvånansvärd mängd grönska och fauna!

shutterstock_48731305

 

7. Queen Mary

Detta stora kryssningsfartyg byggdes 1936 och har inte varit till sjöss sedan 1960-talet. Idag är Queen Mary ett flytande hotell och mycket annat: ta en av de guidade turerna runt om i skeppet eller ta en drink i den underbara Art Deco-baren.

shutterstock_551559

 

8. Will Rogers State Historic Park

Den amerikanske humoristen Will Rogers har bevarats som det var på 1930-talet. Njut av några fina promenadeer på den drygt 150 tunnland stora tomten och gå upp till Inspiration Point för en utsikt som får dig att tappa andan! Polomatcher genomförs under veckosluten (www.willrogerspolo.org) och du kan även ta ridlektioner.

 

9. Besök Walt Disney Concert Hall

Helt i Frank Gehrys stil, är denna förbluffande byggnad definitivt värd ett besök. Auditoriet är vanligtvis stängt för besökare på grund av ständiga repetitioner, men du kan fortfarande utforska den spektakulära interiören i områdena öppna för allmänheten och trädgården gratis.

shutterstock_425484997

 

10. Basebollmatch med Los Angeles Dodgers

Har du inte redan en basebollkeps bör du köpa en! Gå och titta på när Los Angeles professionella basebollag spelar och glöm inte att pröva en ”dodger dog” innan du lämnar. Biljettpriser från $ 20.

shutterstock_729742

 

Har vi glömt din favoritplats i Los Angeles? Berätta det för oss i kommentarerna nedan.