Språkkurser i engelska för företag, i Storbritannien

Karriär August 22, 2013

En hög standard på engelska inom en organisation, och i synnerhet på ledningsnivå, är en konkurrensfördel som underlättar internationell tillväxt. Samtidigt som en brist på språkkunskaper i engelska allvarligt kan hindra ett modernt företag.

Det fina med en kurs i engelska för företag med ESL är att den ger mycket mer än bara språkkunskaper. Den ger dig också chansen att besöka några fantastiska delar av Storbritannien. Britterna är kända världen över för sin goda presentationsteknik och sitt affärskunnande, det är en anledning till varför London är en enastående europeisk affärsstad.

Londo-skyline-Canary-Wharf

Foto: EG Focus

I sammarbete med utvalda skolor, har vi utvecklat en ny typ av språkstudier som bygger på de unika behoven hos företag. Kurserna lär ut engelska till små grupper av professionella deltagare, som undervisas av högt erfarna lärare.

Om du vill utveckla dina kunskaper i engelska snabbt, i sällskap med andra yrkesverksamma från hela världen, är dessa kurser det naturliga valet. Förutom snabba framsteg med din engelska, kommer du att utveckla de färdigheter, som presentationer, förhandlingar, argumentation och styrelsemöten, vilka kan utgöra en väsentlig skillnad i utvecklingen av en karriär eller ett företag. Förtroende föder framgång.

Du kommer också att ha tillgång till enastående internationella möjligheter till nätverkande. Vår avsikt är att skapa en miljö där språkutveckling sker parallellt med kompetensutveckling och nätverkande i en bekväm miljö. De partners vi har valt ut för dessa kurser erbjuder en mängd fantastiska platser för att uppleva denna erfarenhet, allt från de lummiga, lugna dalarna i Wales (Trebinshun House) till det pulserande hjärtat av London (London School of English).

Trebinshun-House-7

Språkundervisningen, som är tillgänglig för alla nivåer, är utformad för att leverera de färdigheter som är relevanta för studenterna i gruppen, och du kommer att bli tillfrågad om dina mål och motiv i förväg, så att kursinnehållet kan skräddarsys efter dina behov. Exempelvis kan lärarna använda teambuilding-övningar tillsammans med specialiserade lektioner i presentationsteknik, professionell email-etikett, förhandlingsteknik, branschspecifika språktermer och mycket mer. Genom att placera lärandet i ett relevant sammanhang, säkerställer kurserna maximala framsteg för målgruppen. Privatundervisning finns också att tillgå.

Några representanter från våra internationella kontor besökte nyligen våra partnerskolor för språkkurser för företag i Storbritannien, för att på plats informera sig om värdet av dessa kurser. Du kan läsa om deras erfarenheter här.

Språkkurser för företag kan kosta mer än traditionella språkkurser, men jämför man dem med liknande kurser i personlig utveckling, så ger våra program mycket värde för pengarna, både för deltagarna privat och för de företag de representerar.

Kontakta oss för att ta reda på mer om våra språkkurser för företag i Storbritannien.

By Alex Hammond

What do you think?