Sofias språkresa till Vancouver – en dröm som blev verklighet.

We are ESL August 18, 2017

Läs allt om svenska studenten Sofias härliga språkresa till Vancouver med ESL – vi är säkra på att den kommer att få dig att vilja packa väskorna för en resa till Kanada på en gång!

Första gången jag var i Kanada. Helt underbart, allt var perfekt! Jag kommer att åka tillbaka till Kanada många gånger framöver.

 

Riktigt fräscht och bra boende. Jag delade en stor lägenhet med 5 andra tjejer. Alla hade var sitt sovrum, vi hade 3 badrum att dela på, samt ett stort kök med allt man behövde inklusive tvättmaskin och torktumlare. Jag hade turen att få ett ganska stort sovrum på femtonde våningen med en fantastisk utsikt över False Creek, Granville Island och Sunset Beach. Det finns otroligt mycket att göra i Vancouver! Vi gjorde utflykter nästan varenda dag efter skolan. Många fina parker att se på, skogar med fina vandringsleder, berg, vattenfall, gångbroar etc. Man blir ALDRIG uttråkad!

Jag hade många kompisar som har gått på flera olika språkskolor i Vancouver och alla är överens om att St Giles är den bästa! Jag valde att bara ha förmiddagsklasser för att få tid till annat på eftermiddagarna, då ett stort fokus för mig för själva resan var att ha roligt och att uppleva nya saker.

Mina bästa tips för Vancouver och med omgivning är:

Deep Cove, Lynn Canyon Park, Granville Island, Sunset Beach, gå på hockey, Library square (nattklubb dit många internationella studenter går varje torsdag), Cambie bar (bar dit också många internationella personer går), Steamworks (restaurang med eget bryggeri där ölen är god och ALL mat är supergod!!) och sedan Squamish (liten stad/samhälle som ligger ca 40 min. bilresa norr om Vancouver). Listan kan göras låååååååång …

 

Om du vill göra en egen språkresa till Vancouver eller någon annan stans, gå in på vår webbplats och börja planera din drömresa!

By Leah Ganse

What do you think?