De 10 bästa sommarlägren med vattensport för att lära sig ett språk 2023

Lär dig språkResor May 26, 2023

Det finns ingen bättre tid att för vattensporter än sommaren. Med vattnet som varmaste, solen som högst och stränder som fullast – sommaren är den perfekta tiden att få vänner och njuta av en rolig sport på vågorna. Det är därför våra sommarspråkläger passar så perfekt med vattensport!

Läs vidare för att ta reda på de bästa sätten du kan kombinera ett sommarspråkläger med vattensport i sommar:

Sammanfattning om sommarspråkläger med vattensporter:

  • Vattensporter på sommarlägret erbjuder ett roligt och spännande sätt att hålla sig aktiv och ha kul i solen
  • Det finns en rad aktiviteter som kan få dig från landbacken och ut i vågorna – vissa är lugna och avkopplande, andra är snabba och spännande
  • När du väljer ett läger med vattensporter, överväg utbudet av aktiviteter, instruktörernas erfarenhet, lägret och den övergripande atmosfären och kulturen
  • Sommarspråkläger med vattensporter är ett bra sätt att hålla sig aktiv, ha kul och få nya vänner

Vilka är de bästa vattensporterna för ett sommarläger?

De bästa sommarlägren med vattensport

Hittade du en sport du gillar i listan ovan? Här är några av de bästa juniorsommarlägren som erbjuder dem tillsammans med en språkkurs:

1. Brighton Campus, England

På Englands sydkust ger vårt sommarläger i Brighton dig möjligheten att tillbringa tid vid den brittiska kusten och njuta av en rad vattensporter, samtidigt som du förbättrar dina engelska färdigheter. Du har möjlighet att paddla surfa, bygga flottar och åka wakeboard efter lektionerna!

Gör ett plums i Brighton

2. Montreux College, Schweiz

Montreux är en fransktalande semesterstad som ligger inbäddat mellan de otroliga schweiziska Alperna och Genèvesjöns glittrande stränder – vilket gör den till den perfekta platsen för ett franskt sommarläger med vattensport! På vårt läger i Montreux lär du dig franska medan du åker paddle board, vattenskidor eller seglar.

Glid över sjön i Montreux

3. Campus Biarritz, Frankrike

Biarritz är en grön stad belägen vid den franska atlantkusten. Det tempererade vädret och havets vågor gör det till det perfekta läget för surfing efter franska språklektioner!

Rid på vågorna i Biarritz

4. Berlin Werbellinsee, Tyskland

Berlin är kanske inte den mest uppenbara platsen för ett sommaräventyr men den tyska huvudstaden är faktiskt omgiven av sjöar, dammar och floder – exakt vad du behöver för ett sommarläger med vattensporter! Välj vårt sommarläger i Berlin för paddle board, rodd och segling på sjön Werbellinsee.

Grip äventyret i Berlin

5. St Paul’s Bay, Malta

På Malta hittar du naturens skönhet både över och under havets vågor. Vårt engelska läger i St Paul’s Bay låter dig både dyka för att utforska det kristallklara vattnet och surfa på vågorna.

Utforska djupet i St Paul’s Bay

6. Barcelona Beach Camp, Spanien

Letar du efter en nöjesälskande stad vid Medelhavets kust för att utöva din favoritvattenssport? Barcelonas idylliska läge gör den till den perfekta platsen att njuta av den varma solen och det varma vattnet, samtidigt som du får nya vänner och lär dig spanska. Om du väljer vårt spanska sommarläger med vattensporter i Barcelona kommer du att kunna paddla kanot, åka paddle board och vindsurfa!

Paddla på Medelhavet i Barcelona

7. Noosa College, Australien

Australiens surfkultur är nära nog legendarisk och Noosa med sina orörda stränder och avslappnade lokalbefolkningen är kärnan i den! Vårt läger samarbetar med en lokal surfskola i området, så att du kan få en känsla för både sporten och dess plats i australisk kultur. Att lära dig surfing och engelska i Noosa kommer inte bara att lära dig en populär sport, utan också att öppna dina ögon för en helt ny kultur på stranden.

Bli en Aussie -surfare i Noosa

8. Côte d’Azur campus, Frankrike

Franska Riviera erbjuder fantastiska vyer när du tittar ut över den, men har du någonsin tänkt på att titta på solnedgången över havet från komforten i en segelbåt? Eller utforska det kristallklara vattnet under den? Vårt sommarläger med vattensporter i Nice kommer att ge dig en unik utblick över Franska Rivieran, genom sessioner med antingen segling eller dykning!

Få en bättre vy över Franska Rivieran

9. Valencia, Spanien

Valencia har en stark vattensportkultur, som härrör från dess privilegierade läge vid Medelhavet och flera vattendrag, inklusive den ikoniska konstgjorda sjön utanför Palau de Les Arts. Om du väljer vårt spanska sommarläger med vattensport i Valencia kommer du att kunna åka paddla board och segla i denna ikoniska spanska stad.

Upplev den våta sidan av Valencia

10. Antibes Campus, Frankrike

Med ett angenämt klimat året runt och oslagbar tillgång till Franska Rivieran, är Antibes ett bra alternativ för studenter som letar efter ett franskt sommarläger med vattensport. Vår partnerskola i staden kommer att ge dig möjligheten att njuta av kristallklart vatten på en seglingskurs.

Segla på det turkosa vattnet i Antibes

Så dessa är våra favoritsommarläger med vattensport från hela världen. Såg du något du gillar? Kontakta oss för att få den mest uppdaterade informationen om ett vattenplums i sommar!

By Christopher Robinson

What do you think?