12 skäl till varför du ska boka din språkresa med en byrå som ESL

Lär dig språkResor May 28, 2024

Så du vill lära dig ett språk utomlands – ett utmärkt val! Vi vet att du skulle vilja göra en förändring i ditt liv, men har du tänkt på allt du behöver för att planera?

Med så många länder, städer och språkskolor att välja mellan kan processen att få ditt äventyr att hända vara överväldigande. Om det bara fanns ett sätt att göra processen mer strömlinjeformad…

Att boka din språkresa genom en byrå ger dig friheten att helt skräddarsy ditt äventyr samtidigt som du får tryggheten att veta att ditt resmål har utvärderats som ett av högsta kvalitet. Det är knappast en överraskning varför så många studenter väljer att boka sin språkresa via en byrå som ESL, men om det inte är tillräckligt skäl för dig, här är några mer användbara fakta om oss som kan hjälpa dig i ditt beslut:

1. Det kostar lika mycket som att boka direkt med en skola.

Faktum är att du kommer att dra nytta av ESL:s “Lägstaprisgaranti”, vilket innebär att vi återbetalar dig mellanskillnaden om du hittar ditt program till ett bättre pris. Dessutom kan du till och med dra nytta av lägre priser än att boka direkt med en skola, tack vare ESL-kampanjer och specialerbjudanden under året.

2. Exklusiva ESL-kampanjer och specialerbjudanden.

Du får dra nytta av extra rabatter tack vare våra olika specialerbjudanden. Spara genom att boka med familj eller vänner, vara en tidigare ESL-student, planera ditt program tidigt eller genom våra tillfälliga “Flash-erbjudanden” under hela året. Utöver detta kommer du också att dra nytta av alla de rabatter som en ESL-partnerskola skulle erbjuda.

3. ESL är en oberoende språkresebyrå med en bred portfölj anpassad efter dina behov.

Vår portfölj innehåller en mångfald av skolor, noggrant utvalda på mer än 200 destinationer runt om i världen. Du får en överblick över vad som erbjuds och du kan välja (med våra expertråd) bland en mängd olika resmål, skolor, program och boendetyper för alla budgetar och preferenser.

4. Flexibilitet och ökade möjligheter genom vår mångsidiga portfölj.

Om du vill ändra ditt resmål, eller till och med förlänga din resa till ett annat, gör vår stora portfölj det möjligt för oss att hitta lösningar snabbt och med minimal påverkan för dig. Vårt utbud av program och destinationer gör att du kan bygga projekt med flera språk och destinationer genom en central kontakt som tar hand om allt.

5. ESL talar ditt språk!

Oavsett om det är på telefon, WhatsApp, e-post … ESL-rådgivare och kundtjänstteam talar alla ditt språk för att ge exakt och insiktsfull information om det vi kan bäst: språkresor!

6. ESL är tillgängligt för dig på drop-in-kontor över hela världen.

Vi kan ta hand om dig på ditt eget språk, personligen eller via någon annan kommunikationskanal som passar dina behov.

7. ESL-rådgivare förstår din situation bortom språket.

Varje ESL-rådgivare har studerat utomlands och kan berätta för dig hur du får ut det mesta av din resa. Vårt team är också bekant med all lokal lagstiftning, akademiska system och sponsringssystem för att säkerställa att ditt program går så smidigt som möjligt.

8. Vi finns tillgängliga för dig när du har tid. 

Vi vet hur stressigt det kan vara att vänta på svar från din skola och anpassa sig till deras begränsade öppettider innan du reser. Lyckligtvis med ESL kan du enkelt nå oss och förvänta dig snabba svar på alla dina akuta funderingar!

9. Kundsupport från en internationellt erkänd byrå.

Att boka med ESL garanterar att du kommer att vara i trygga händer från början till slutet av din upplevelse. Om du har frågor, stöter på ett problem, har problem med din skola eller helt enkelt behöver göra ändringar i den första bokningen, kommer du att behandlas med prioritet. ESL har byggt starka kontakter med sina partnerskolor för att du alltid ska betraktas som en VIP.

10. ESL är ett lokalt företag som följer lagstiftningen i det land där du bor.

Om du mot förmodan skulle få problem med din språkvistelse, kan du göra ett anspråk enligt din lokala lagstiftning på ditt eget språk. Men om samma sak skulle hända i din skola, måste du navigera i din skolas lokala lagstiftning, på deras språk.

11. Finansiell solvens och kundskydd. 

Som ett lokalt företag följer ESL ditt lands lagstiftning som syftar till att skydda dig i fall av konkurs eller andra ekonomiska problem.

12. ESL:s kvalitetsackrediteringar

ESL strävar efter internationell kvalitet och är medlem i de stora kvalitetskontrollorganen för språkkurser över hela världen, inklusive IALC, ICEF, ALTO, Study Travel Magazine Star Awards, Business English UK, Quality English och många fler.

By Christopher Robinson

What do you think?