Hallo Deutschland! ESL:s personal besöker Freiburg och Berlin

We are ESL December 27, 2013

Under senare delen av 2013, besökte personal från våra kontor runt om i Europa ESL:s skolor i Freiburg och Berlin. Dessa resor för personalen hjälper våra team att hålla sig uppdaterade om den senaste utvecklingen på skolorna, njuta av reseerfarenheten och att få feedback från studenterna. Våra medarbetare får också en ökad kunskap om de olika destinationerna och dela med sig av vad de lärt sig.

Resan började i den vackra staden Freiburg i Tysklands sydvästra hörn, vid randen av Schwarzwald. Freiburg är berömd för att flest soltimmar i Tyskland. Kanske är det beroende på solskenet och det underbara läget som den också är Tysklands mest eko-vänliga stad.

Fernsehturm Berlin

De tog sedan nattåget till Berlin och kom fram mitt i centrum av staden nästa morgon. Finns det ett bekvämare sätt att resa inom Europa än med tåg? Du kan läsa allt om upplevelsen här.

Berlin var allting en storstad skall vara: vibrerande, kosmopolitisk och öppen… med det attraktiva pluset att vara ekonomisk.

På ESL reser våra medarbetare regelbundet runt i världen för att besöka våra partnerskolor och studenter. Läs om deras senaste resor till USA, till Storbritannien för att pröva på en kurs i affärsengelska och till Australien.

By Alex Hammond

What do you think?