ESL Language Travel Awards: Intervju med partnerskolor

We are ESL May 25, 2017

Vid ESL Language Travel Awards ceremoni i Montreux, Schweiz, den 6 oktober presenterades Årets språkskolor 2016. Ceremonin belönade språkskolor i nio kategorier omfattande alla typer av språkresor utomlands. Vinnarna valdes bland fler än 400 språkskolor runt om i världen, baserat på noggranna analyser av över 7 000 studenters tillfredsställelsegrad och fler än 180 ESL-medarbetares rankning.

IMG_6297

 

Låt oss nu presentera Michelle Ramos-Bailey från LAL Language Centres i Torbay, Årets juniorprogram 2016, som vi intervjuade kort efter att hon mottagit detta pris!

 

Vad betyder detta ESL Language Travel Award för dig?

Det är mycket glädjande för oss att bli uppmärksammade för de ansträngningar vi gör och det engagemang vi känner för att ge våra studenter en unik upplevelse. Detta pris har blivit en jättemotivation för vårt team.

 

Vad tror du är det unika som gjorde er till Årets juniorprogram?

Torbay är ett härligt ställe för juniorstudenter; det är en traditionell engelsk badort med massor av roliga attraktioner. Det är en trygg plats med vänliga och välkomnande värdfamiljer, som aldrig bor långt ifrån skolan.

Vi har vår egen kursbok, skriven av våra akademiska medarbetare, utformad specifikt för juniorstudenter. Vi kombinerar vår kursbok med projektarbete för att koppla ihop lektionerna i klassrummet med utflykterna för att skapa en unik studieupplevelse.

All vår personal har grundlig kunskap i att ge våra juniorstudenter en trygg och spännande vistelse. Vi hjälper våra studenter att få ut mesta möjliga av sin språkresa, både vad gäller att lära sig engelska och att lära känna omgivningarna och kulturen.

20150805173002-e3899cf6-me

 

Vad är nyckeln till ett gott partnerskap och samarbete med ESL?

Goda kommunikationer och ömsesidigt stöd, är nyckeln till ett bra partnerskap.

 

Enligt din uppfattning, vilka nya trender har förändrat språkresebranschen under de senaste åren?

Förbättrad teknologi har haft ett betydande inflytande på våra studerandes förväntningar och på hur vi levererar våra tjänster.

 

Vilka är era typiska studenter?

Våra studenter kommer från över 40 olika länder och i olika åldrar. Vår genomsnittliga student stannar mellan två och tre veckor och tar sina studier på allvar, men förväntar sig också att få en rolig upplevelse.

 

Har du märkt någon förändring de senaste åren?

Vi har märkt att medelåldern hos våra språkresestudenter har blivit lägre. Vi hälsar fler yngre studenter välkomna.

20150805180946-6cce884b-me

 

Vilken typ av program/tjänster tror du kommer att bli mer attraktiva för unga studenter i framtiden?

Program där studenterna kan utveckla kompletterande kunskaper, som kodning, fotografering och sport. Även program med akademisk inriktning. Alla dessa kurser hjälper studenterna att förbättra inte bara sin engelska utan också sociala färdigheter och ger mer livserfarenhet.

 

Hur tror du att en språkresa till Torbay påverkar era juniorstudenters liv?

Den ger dem en god inblick i engelsk kultur och levnadssätt. Det hjälper dem också att bli mer självständiga och att få ökat självförtroende. De ges tillfälle att få internationella vänner för livet.

 

Tack Michelle och språkskolan LAL Torbay för den utmärkta service ni ger våra studenter och för ert lojala partnerskap med ESL! På vår hemsida kan du se den kompletta listan över vinnarna av ESL Language Travel Awards 2016.

By Sarah Moersdorf

What do you think?